Smering landbouw

De nieuwste technologische ontwikkelingen bij landbouwvoertuigen zorgden de laatste jaren voor meer performante motoren die dankzij een lager brandstofverbruik minder milieubelastend functioneren. Deze ontwikkelingen zorgen, samen met de steeds strengere normen die worden opgelegd door de fabrikanten van motoren en transmissies, voor een evolutie in het smeermiddelengebruik bij landbouwvoertuigen...

Lees verder

Product launch

SAFECUT AERO 400 is een speciaal ontwikkelde micro-emulsie voor alle moeilijke bewerkingen op metalen waar oppervlakteafwerking belangrijk is. Deze micro-emulsie is goed bestand tegen hoge druk. Ze werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de specificaties van AEROSPACE ASN 42.302.

Read more

Folders

Al onze media zijn nu ook online beschikbaar. Neem een kijkje tussen onze folders, magazines, certificaten, catalogi en meer.

Read more

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Read more