Smering landbouw

De nieuwste technologische ontwikkelingen bij landbouwvoertuigen zorgden de laatste jaren voor meer performante motoren die dankzij een lager brandstofverbruik minder milieubelastend functioneren. Deze ontwikkelingen zorgen, samen met de steeds strengere normen die worden opgelegd door de fabrikanten van motoren en transmissies, voor een evolutie in het smeermiddelengebruik bij landbouwvoertuigen...

Lees verder

Product launch

GI-V TR is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van dieselmotoren, al dan niet turbo, voor vrachtwagens, tractoren en civieltechnische uitrustingen. GI-V TR kan ook worden gebruikt in gemengde transportvloten, dat wil zeggen voor benzine- en dieselvoertuigen, binnen de grenzen van de vereisten van de fabrikant en bevat de baanbrekende additieven Molybdeen en Bismut. 

Lees verder

Folders

Al onze media zijn nu ook online beschikbaar. Neem een kijkje tussen onze folders, magazines, certificaten, catalogi en meer.

Lees verder

Alpha Maintenance Systems

Unil Lubricants beschikt over een eigen uitgebreid en uiterst performant laboratorium. Alpha Maintenance Systems is een actief lid van de Wearcheck International Group, een internationaal samenwerkingsverband van olieanalyselaboratoria, en behandelt ongeveer 50 000 monsters per jaar.

Lees verder